Ochutnejte dobroty z Pálavy

Pálava – restaurace

Právě probíhající dovolenková sezóna nahrává toulkám po českých a moravských místech. Vybrali jste si za cíl Pálavu? Těšte se na pěkné přírodní rezervace, historické památky, rozmanitou flóru, faunu a slavné vinice. 

Domácí kuchyně pro mlsné jazyky

Ať už si chcete skočit na oběd během výletu, sehnat vyhovující prostory na svatbu, firemní akci, rodinnou oslavu, teambuilding a podobně, inspirujte se prostředím restaurace na Pálavě, kde vás pohltí originální atmosféra. V zrekonstruovaném sklepě si dopřejete ochutnávku přírodních vín, přiblížíte si výrobu vína, spatříte vinice. Kapacita činí až 150 osob, což je důvod k zamyšlení, jakou velkou akci tady uspořádat. Vždyť může jít jak o firemní, tak soukromou akci. Nepřijdete ani o komfortní ubytování a vyhlášenou domácí kuchyni. V nabízeném menu nechybí kapří hranolky, pstruh s cibulkou, oříškovým máslem a koprem, salát s grilovaným kuřecím masem, steak z krkovičky a mnoho jiného. 

Přírodní vína v nápojovém lístku

Báječný odpočinek si můžete představovat i tak, že si posedíte pod pergolou a absolvujete různé degustace. V neodolatelném prostředí dvora na faře si můžete objednávat přírodní vína, která byla vyrobena jenom s minimem přídavných látek. Používané hrozny mají bio kvalitu a zrají v klasických dubových sudech.

Pálava – restaurace vám poskytne přívlastková vína z rodinného vinařství. Nechybí výběry z hroznů i pozdní sběry s různým ročníkem výroby. Prázdné poháry si bez obav zaplňte suchými, polosuchými a polosladkými druhy. Zkuste například tradiční a typickou odrůdu mikulovské vinařské podoblasti Ryzlink vlašský a Ryzlink rýnský.

Jídlo dostanete v té nejlepší kvalitě. Nabízené ryby dodává nedaleké rybníkářství Pohořelice. Na výběru masa hodně záleží a dodavatelé se dlouho vybírají. Většinou jde o malé farmáře, kde se můžete spolehnout na čerstvost.

Sdílet článek